Mūsų durų uždarymo įtaisą TS 5000 dabar standartiškai galima rasti ir juodos spalvos

Dėl galimybės pritaikyti daugybėje sričių ir nesudėtingo sumontavimo, TS 5000 ir TS 3000 yra populiariausi mūsų durų uždarymo įtaisai su kreipiamuoju bėgeliu. Dabar mūsų populiarių durų uždarymo įtaisų standartiškai galima įsigyti ir juodos spalvos, todėl jų panaudojimo sritys yra dar platesnės.

Nestandartinė juoda spalva vis dažniau tampa standartu

Nesenstanti, elegantiška ir labai madinga – taip apibūdinama juoda spalva. Ir architektūroje ji dabar labai populiari. Ją galima derinti su kitomis spalvomis ir integruoti į daugybę statybos bei dizaino stilių. Kad būtų galima lengvai įgyvendinti kūrybiškai išbaigtus sumanymus, savo populiarius durų uždarymo įtaisus TS 3000 ir TS 5000 kaip standartinį gaminį dabar siūlome ir elegantiškos juodos spalvos (RAL 9005). Taip neatsiliekame nuo mados, kuri diktuoja, kad nestandartinė juoda spalva vis dažniau tampa standartiniu durų dizaino variantu.

Privalumai architektams ir projektuotojams

Privalumai akivaizdūs: Nors architektai ir toliau gali išnaudoti savo kūrybinę laisvę bei geriau patenkinti savo klientų poreikius bei lūkesčius, prekybininkai laimi iš didesnio lankstumo. Ir galiausiai visi, dalyvaujantys statybose, džiaugiasi didesne kūrybine laisve, trumpesniais pristatymo terminais ir geresnėmis projektavimo galimybėmis.

Kuo dar išsiskiria mūsų TS 5000 durų uždarymo įtaisas su kreipiamuoju bėgeliu:

• Nepertvarkant, juos galima naudoti dešinėje ir kairėje pritvirtintoms vienvėrėms durims, kurių varčios plotis iki 1400 mm
  • Hidraulinis galutinis uždarymas pagreitina duris prieš pat uždarytą padėtį
  • Uždarymo greitis individualiai priderinamas
  • Integruotas atidarymo amortizatorius pristabdo plačiai atidarytas duris
  • Regimasis uždarymo jėgos rodmuo leidžia nesudėtingai kontroliuoti nuostatas

Kuo išsiskiria mūsų TS 3000 durų uždarymo įtaisas su kreipiamuoju bėgeliu:

• Tinka dešinėje ir kairėje pusėje tvirtinamoms vienvėrėms durims, kurių varčios plotis iki 1100 mm
  • Galima naudoti ir priešgaisrinėse bei nuo dūmų apsaugančiose duryse.
  • Montuojamas ant durų sąvaros ir ant rėmo vyrių pusėje ir priešingoje vyriams pusėje
  • Tolydžiai ir individualiai nustatomas uždarymo greitis ir uždarymo jėga pagal EN1-4
  • Hidraulinis galutinis uždarymas pagreitina duris prieš pat uždarytą padėtį