Lietuvoje pradeda veikti nauja GEZE svetainė, kuri suteiks visapusę pagalbą planuojant, statant ir eksploatuojant pastatus viso jų gyvavimo ciklo metu.

Naujos GEZE Lietuva svetainės aiški struktūra, greitas bei paprastas naudojimo būdas perkels perspektyvas ir skaitmeninę komunikaciją su klientais į naują lygį. GEZE kuria išskirtinius ir ypatingai patogius gyventi pastatus ir yra įsipareigojusi naudoti novatoriškas ir modernias durų, langų ir saugos technologijas. Įmonės produktus ir paslaugas naujoje GEZE svetainėje galėsite pasiekti dar greičiau ir lengviau.

Informacija ir darbo procesai yra rodomi skaitmeniniu formatu

Šiuolaikinių pastatų planavimas ir eksploatavimas tampa vis sudėtingesnis: daugelio pastato komponentų automatizavimas ir skaitmeninimas kartu su naujomis taisyklėmis ir teisiniais reglamentais reiškia, kad visi su pastato gyvavimo ciklu susiję ekspertai susiduria su vis labiau didėjančiu kompleksiškumo spaudimu. Naujoji GEZE Lietuva svetainė padės klientams optimizuoti planavimo ir pirkimo procesus. Vartotojai galės lengvai įtraukti svetainę į savo darbus ir naudotis ja kaip darbo priemone.

Sprendimai ir žinios kiekvienai tikslinei grupei

© GEZE GmbH

Paprasta ir intuityvi svetainės navigacija greitai nukreips vartotojus ieškomos pastato gyvavimo ciklo dalies link. Svetainėje paprasta rasti ir GEZE kontaktinius duomenis Lietuvoje, na, o mes visada būsime pasiruošę kilstelėti savo paslaugas į naują lygį. Nepriklausomai nuo to, iš kokio prietaiso jungsitės prie svetainės, informacija apie GEZE produktus ir produktų dokumentai visada bus prieinami ir juos galima bus atsisiųsti net į mobilųjį įrenginį.

Naujosios GEZE svetainės principas – suteikti aljansams, planuotojams, spynininkams ir pastatų savininkams prieigą prie jiems reikalingos informacijos ar įrankių vos keliais paspaudimais, kad aktualus turinys būtų nutolęs vos vienu paspaudimu. Planuotojams ir architektams tai reiškia, pavyzdžiui, nemokamą prieigą prie GEZE BIM (angl. Building Information Modeling, informacinis statinio modeliavimas) durų objektų ir standartinių projektų bei konkrečių gaminių konkurso tekstų šablonų, taip pat brėžinių ir kabelių išvedžiojimo schemų. Gamybos ar apdirbimo įmonių vartotojai greitai ir lengvai ras montavimo instrukcijas ir montavimo brėžinius bei vaizdo įrašus. Svetainė taip pat suteiks vartotojams galimybę gauti tiesioginę prieigą ir atsisiųsti reikiamą techninę GEZE produktų dokumentaciją bei daugybę kitų GEZE internetinių paslaugų.